Sabia de sticla de Victoria Aveyard

Sabia de sticla de Victoria Aveyard reprezinta cel de-al doilea volum al seriei Regina rosie. Daca sunteti interesat si de primul volum, purtator al numelui seriei, de altfel, puteti citi articolul nostru despre el apasand aici.

Asa, revenind acum la cel de-al doilea volum, nu va putem spune decat atat: e foarte bun. Nu este o carte facuta doar de dragul de a face inca un roman, pentru ca primul s-a vandut foarte bine si e rost de niste bani.


Rebelii rosii devin din ce in ce mai numerosi si asta e foarte bine pentru ei, deoarece lupta cu argintii este grea. Personajul principal, Mare, fata deosebita, care are si sange rosu si sange argintiu se ntoarce in acest volum.

Spre surprinderea tuturor, ea afla in Sabia de sticla de Victoria Aveyard ca are o putere uriasa, putand sa controleze fulgerul. Stiind toate acestea, Curtea Regala incearca cu tot dinadinsul sa puna mana pe ea, s-o faca sa cedeze si sa li se alature. Reuseste sa scape printul ce a tradat-o si afla un lucru incredibil pentru ea: nu e singura ce are astfel de puteri. Cu acest gand ce a incoltit instant, Mare decide ca trebuie sa umble peste tot, pentru a-i gasi pe toti cei asemenea ei si a forma o forta de nerapus. O forta care va puna capat odata pentreu totdeauna ordinii ce li s-a impus.

In Sabia de sticla de Victoria Aveyard, lupta se inteteste. Toti se regrupeaza si isi scot artileria grea pentru a invinge, insa nu poate exista decat un castigator. Cine va fi oare acesta?

Seria "Regina rosie" este palpitanta si ar trebui s-o cititi. Pentru detalii, nu nu ezitati sa folositi butonul de mai sus. A, si nu uitati sa ne spuneti in comentarii cedaca v-a placut aceasta serie. La revedere!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu