In umbra pasilor tai de Vitali Cipileaga


Un cuplu frumos, alcatuit din Theodor si Paula. Zile pline de iubire, pana cand Paula sufera un accident rutier. Ce se intampla cu Theodor? Afla  In umbra pasilor tai de Vitali Cipileaga.

PUBLICITATE
Autorul acestei fascinante carti pe care noi va sfatuim s-o cititi chiar astazi, daca aveti cum, este nimeni altul decat Vitali Cipileaga, un blogger moldovean care a cunoscut succesul cu romanul De vorba cu Emma.

Revenind la subiectul acestui articol, respectiv romanul In umbra pasilor tai de Vitali Cipileaga , va putem spune urmatoarele: lumea lui Theodor se prabuseste in momentul in care o pierde pe Paula intr-un accident rutier. De aici incolo totul isi pierde orice rost. Baiatul nu mai vrea sa faca nimic. Lasa cariera in advertising, se muta cu traiul si incepe o noua viata.Vrea sa uite. Insa fara Paula aceasta e o suferinta continua. Parca nimic nu se mai leaga si nimic nu mai are rost fara iubita sa, fara persoana care a insemnat totul pentru Theodor. Unde il vor duce sentimentele?

Intr-o cautare interioara profunda, Theodor invata sa nu mai gandeasca doar la timpul trecut si accepta noile provocari pe care viata i le pune in cale. Insa ce va face atunci cand noile realitati se contopesc prea mult cu trecutul sau? Iar gandurile si amintirile sunt tulburate de un sir nesfarsit de intamplari? Va reusi el sa treaca mai departe si sa se bucure de prezent sau va ramane pe veci prizonier al trecutului? Numarul de intrebari este urias, iar raspunsurile, din pacate, nu se arata. Pe masura ce paginile se duc, cititorul, in loc sa isi primeasca raspunsurile, parca are parte de noi si noi intrebari. Insa, stati linistiti. Pana la final, toate intrebarile isi vor gasi raspunsul. Sau...poate nu. Ramane de vazut. Pentru a afla cu siguranta, trebuie sa cititi cartea. Nu va vom spune noi, pentru a nu strica placerea lecturii.

In umbra pasilor tai de Vitali Cipileaga este un roman psihologic despre pierderi, secrete si cautari. O poveste care te strange puternic la piept, amintindu-ti inca o data de adevarata putere a dragostei. Tocmai de aceea, suntem de parere ca publicul tinta al romanului il reprezinta persoanele ce au in prezent fluturi in stomac sau, altfel spus, persoanele indragostite. Insa, nu o luati a buna. Asta nu inseamna ca ceilalti n-ar trebui sa citeasca aceasta capodopera. Ba, din contra. Pentru unii, poate reprezenta un ghid, in cazul in care n-au trait inca nicio poveste de iubire sau o amintire placuta, pentru cei ce au trecut deja prin fiorii nesfarsiti ai iubirii. Asadar, poate reprezenta o lectura placuta pentru aproximativ toate categoriile de varsta. 

Cine este Vitali Cipileaga, autorul romanului In umbra pasilor tai?

Vitali Cipileaga este fondatorul „De Vorba cu Tine“, o pagina web despre oameni, motivatie si relatii. Daca aveti niste timp liber, puteti sa aruncati un ochi pe aceasta pagina. A debutat cu De vorba cu Emma, o carte de reflectii despre dragoste si viata, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este casatorit si are un copil. In umbra pasilor tai de Vitali Cipileaga este primul sau roman.



Un comentariu: