Dragoste sub presiune de Sandra Brown

Un roman interesant, Dragoste sub presiune de Sandra Brown reprezinta un periplu de intamplari pe care nu trebuie sa le ratezi.

Sandra Brown este o scriitoare nord-americană de bestseller-uri și romane de dragoste și de suspans. Ea a mai publicat și sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan și Erin St. Claire. Sa revenim totusi la povestea din Dragoste sub presiune de sandra Brown.

Crawford Hunt isi vrea fiica inapoi. Dupa moartea sotiei sale in urma cu patru ani, rangerul texan a alunecat pe o panta a nesabuintelor care a facut sa fie consemnat la munca de birou si a dus la pierderea custodiei fiicei sale. Acum insa Crawford si-a regasit calea cea dreapta, asa ca inainteaza o cerere de redobandire a custodiei. Cazul i este atribuit judecatoarei Holly Spencer, o femeie la fel de atragatoare pe cat este de ambitioasa. Cand un mascat inarmat intrerupe audierile pentru custodie si indreapta arma catre judecatoare, rangerul reactioneaza instinctiv si se napusteste asupra lui. Dar autoritatile prind pe altcineva, iar adevaratul atacator ramane necunoscut, in libertate, un pericol. Prinderea adevaratului faptas devine pentru Crawford o misiune personala. Oare omul legii, obisnuit sa ia atitudine, isi va risca sansele de a obtine custodia copilului si va porni pe urmele unui presupus asasin? Si oare va reusit aceasta pereche mai putin obisnuita sa ignore atractia interzisa ce pare sa fie din ce in ce mai puternica? Afla in Dragoste sub presiune de Sandra Brown.

De la succesul primului sau roman, in 1981, Sandra Brown isi dedica mare parte din activitatea literara romanelor de dragoste. Dintre cele peste 70 de titluri din palmares, publicate in 33 de tari, in peste 80 de milioane de exemplare, 60 s-au aflat pe primele pozitii in clasamentul celor mai bine vandute carti al publicatiei The New York Times si au consacrat-o drept una dintre cele mai importante autoare contemporane. Printre numeroasele distinctii literare primite se numara si Texas Medal of Arts, in 2007, si Premiul pentru intreaga cariera oferit de Asociatia scriitorilor americani de romane de dragoste.

Review. 

Pregatit/a sa citesti Dragoste sub presiune de Sandra Brown?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu