Fata cu vise alb-negru de Andreea Russo


Literatura romana este din ce in ce mai vizibila. Apar tiner cu viziuni noi si stiluri bune. Astazi va aducem la cunostiinta un roman interesant: Fata cu vise alb-negru de Andreea Russo.


Prima intrebare la auzul titlului e: "De ce vise alb negru si nu vise colore?". Acest lucru ne duce cu gandul la faptul ca fata despre care se vorbeste sufera de nu mai poate vedea culorile, pentru ea totul fiind alcatuit din non-culorile alb si negru.

Cum e sa traiesti intre alb si negru?

Mia este o pianista remarcabila. Toti ii prevad un viitor frumos, unde ii va incanta pe toti cei care vor dori sa vina la specatole cu talentul sau fantastic in ceea ce priveste manuirea acestui instrument muzical numit pian. Din pacate insa, intr-un mod absolut surprinzator, Mia dispare fara nicio urma, in drum spre casa. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate gasi. Pe masura ce orele trec, grijile se aduna in sufletele celor dragi. Unde s-a dus Mia? Ce s-a intamplat? Poate fi elucidat adevarul prin intermediul unor vise? Si chiar daca acestea apar la o tanara detectiva aflata abia la inceput de cale? Poti afla din Fata cu vise alb-negru de Andreea Russo. Subiectul este unul pe cat de neintalnit, pe atat de interesant. Si, daca ne permiteti o parere umila, actiunea si felul in care sunt conturate personajele si poate si felul in care se afla pana la urma ce s-a intamplat cu talentata pianista reprezinta motivele principale pentru care nu veti lasa cartea din mana. Veti spune "Inca o pagina si atat" si tot asa si tot asa, pana cand va veti trezi ca ati ajuns la final. Atat de buna este aceasta carte pe care noi credem ca trebuie s-o cumparati chiar astazi.

O viata blocata intre vis si realitate, un mister pierdut in timp, un detectiv ce taie rasuflarea si ne obliga sa ne intrebam cine sunt cu adevarat oamenii din jurul nostru. Am stat putin sa ne gandim cum sa formulam aceasta idee generala despre Fata cu vise alb-negru de Andreea Russo. Nu vrem sa va dam niciun fel de spoiler, adica nu vrem sa va dam indicii despre ce, cand si cum se petrece actiunea ce va va taia rasuflarea. Daca am face-o, n-ati mai avea motive sa cititi cartea. Sau daca ati citit-o, n-ati mai avea parte de aceeasi tensiune, pentru ca ati fi deja pusi in tema cu anumite lucruri.

Cine este Andreea Russo, autoarea romanului Fata cu vise alb-negru?


Andreea Russo este autoarea generatiei sale. Isi scrie cartile la calculator si telefonul mobil. Comunica pe Facebook cu cititorii sai pentru a afla parerea si asteptarile lor. Lucreaza cu pasiune asupra visului de a deveni intr-o buna zi laureata a Premiului Nobel pentru Literatura.

A debutat cu trilogia Amintiri din viitor, o utopie despre destin, trecut si viitor. Volumul I al trilogiei a fost premiat la Salonul International de Carte pentru Copii si Tineret din Chisinau, editia a XX-a. Iar acum, prin intermediul fetei ce are vise in care sunt numai non-culori, vrea sa va dea o portie zdravana de adrenalina.

Sunteti pregatiti sa aflati mai multe despre Fata cu vise alb-negru de Andreea Russo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu