Inima lui Devin MacKade de Nora Roberts

Inima lui Devin MacKade de Nora Roberts este un roman interesant, pe care trebuie sa-l cititi.





Devin MacKade stie ca menirea lui este sa fie in slujba si sa-i protejeze pe locuitorii oraselului Antietam, din Maryland, si face asta cu daruire si cu pasiune. Este un adevarat model pentru societatea din care face parte, lucru pe care-l veti vedea in Inima lui Devin MacKade de Nora Roberts. Puteti vedea toate detaliile legate de roman, apasand butonul de mai sus.

Insa, de mai bine de doisprezece ani, inima si gandurile lui sunt la Cassie Dolan. Nu poate sa se gandeasca la altceva...Doisprezece ani in care o vede casatorita cu barbatul nepotrivit, un barbat care a cazut in patima alcoolului, care considera ca bataia e rupta din rai si ca are puteri depline asupra sotiei si asupra celor doi copii. Si, in tot acest timp, Devin incearca sa fie un bun prieten pentru Cassie, sa fie un serif exemplar pentru oras si… sa se convinga pe sine insusi ca poate avea ‒ si iubi ‒ si alte femei.

Insa divortul lui Cassie il face pe Devin sa-si dea seama ca a asteptat mult prea mult si ca rabdarea lui a ajuns la limita, asa ca este hotarat sa-si urmeze, intr-un final, chemarea inimii.
Dar oare Cassie are curajul sa faca si ea acelasi lucru? Afla in Inima lui Devin MacKade de Nora Roberts.

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Cum se poate citi cartea Inima lui Devin MacKade de Nora Roberts , pdf online?

    cami.ardeleanu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere