Suge-o Andrei! de Andrei Ciobanu

Dupa succesul rasunator inregistrat de Suge-o, Ramona! era inevitabil sa apara si un al doilea volum. Daca esti un fan inrait al povestii lui Andrei, trebuie sa fii bucuros, pentru ca a aparut si volumul 2, intitulat Suge-o, Andrei! de Andrei Ciobanu.

"Inca o poveste semi-amuzanta", dupa cum o spune insusi autorul, romanul urmareste evenimentele ce se petrec dupa ce Anemona il lasa balta pe Andrei la finalul primului volum. Multe lucruri ce i se intampla in acest nou volum lui Andrei sunt probabil rezultatul popularitatii pe care a capatat-o in urma Suge-o, Ramona!



 Autorul afirma ca al doilea volum, Suge-o, Andrei! de Andrei Ciobanu este diferit de primul din punct de vedere al stilului. Si, pe buna dreptate: primul volum infatiseaza viata lui Andrei din adolescenta. Practic, povestea e spusa de un adolescent nu foarte copt la minte, care traieste primul esesc in draoste prin Ramona, dar si primii fiori ai iubirii patimase prin intermediul Anemonei. Bine, el traieste si primele batai serioase si altele, dar, banuiesc ca daca esti aici stii deja toate astea, deoarece ai citit deja primul volum.

Prezentare
Singurul mod in care poti sa afli daca ai reusit sa uiti cu adevarat o persoana pe care candva o iubeai cu toata puterea ta este sa te intalnesti cu ea, s-o privesti in ochi si sa nu-ti doresti s-o iei in brate. Abia daca reusesti lucrul asta poti sa spui ca esti pregatit sa treci mai departe
Multi dintre noi, daca nu toti, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap si ne-a facut sufletul sa zburde de fericire ori sa urle de durere. O persoana care ne-a bantuit gandurile ani intregi si pe care cu greu am reusit sa o scoatem din suflet. O persoana pe care am cautat-o in fiecare relatie noua si care ne-a lasat cicatrici invizibile, dar adanci.
Incercand s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobisnuite. Dar in realitate, el nu cauta pe altcineva. Cautarea lui este o cautare de sine. Si de fiecare data se gaseste in alta persoana, in mod diferit.
O carte care o sa te faca sa zambesti, sa razi in hohote, sa te gandesti la propria relatie sau, pur si simplu, sa te miri ce mare-i gradina Domnului!
Produs publicat in 2017 de Litera
Data aparitiei: Ianuarie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 512
ISBN: 978-606-33-1394-3

Suge-o, Andrei! de Andrei Ciobanu e un fel de prezentare a consecintelor, daca te iei dupa titlu. Daca in primul volum, Ramona e cea care suge ( si-o suge destul de mult, cam in fiecare capitol ), de data asta Andrei este cel care o face, in sens metaforic, bineinteles. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu