Origini de Dan Brown

Avem vesti bune pentru toti fanii lui Dan Brown. V-ati plictisit deja de Codul lui Da Vinci? Ati citit de nenumarate ori Ingeri si demoni? Deja stiti fiecare cuvant din Simbolul pierdut? Stiti Inferno pe deasupra?

Atunci, e vremea sa cititi Origini de Dan Brown, noua carte a celebrului scriitor, cunoscut la nivel mondial. Da, da, ati citit bine. E timpul pentru o noua aventura, alaturi de profesul Robert Lagdon!



_________________________________

Daca doriti sa cititi si celelalte carti din seria aventurilor profesorului Robert Langdon, le puteti comanda chiar ACUM la un SUPER PRET de aici sau de aici.
______________________________________
Dupa aparitia ultimului sau roman, Inferno, fanii au inceput sa se intrebe unde ii vor duce talentul scriitoricesc al domnului Brown in urmatoarea aventura. Si s-au tot intrebat, s-au tot intrebat, pana au aflat! Stiti ca subiectele abordate sunt de natura istorica si in fiecare roman, suntem acaparati de diverse fapte istorice de care depinde prezentul. Ei bine, si in noul roman se intampla acest lucru.

Povestea din Origini de Dan Brown il aduce pe Robert Langdon la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a participa la o ceremonie in care se va dezvalui o inventie care va revolutiona stiinta. Gazda a ceremoniei este o veche cunostiinta a profesului. Este vorba despre un fost student, ajuns acum milionar. Numele sau este Edmond Kirsch, o adevarata vedeta, datorita realizarilor sale high-tech. El se lauda cu faptul ca inventia ce urmeaza sa fie prezentata va razpunde la doua dintre intrebarile fundamentale ale omenirii.

Ordinea in care toti sperau ca ceremonia sa se desfasoare pana la sfarsit se transforma intr-un adevarat haos, iar inventia risca sa fie pierduta pentru totdeauna. Robert Langdon, insotit de Ambra Vidal, directoarea muzeului, trebuie neaparat sa zboare la Barcelona pentru a localiza parola de decriptare a descoperirii lui Edmond Kirsch.

Eroii nostri sunt nevoiti sa strabata niste coridoare intunecate ale unei istorii secrete, dar si ale extremismului religios, avand in acelasi timp grija sa se fereasca de un inamic extrem de periculos ce vrea cu orice pret sa-l reduca la tacere pe fostul student al profesorului.

Asa cum v-ati obisnuit, cheia spre rezolvarea misterului central este in decriptarea unor simboluri enigmatice si indicii din arta moderta, pe care numai profesul Robert Langdon este in stare sa o faca.
In acelasi timp, Landgon si Vidal gasesc descoperirea lui Edmond Kirsch si adevarul pe care ea il contine.

Toata lumea afirma: "Origini este cea mai bună carte scrisă de Dan Brown până acum."

Suna bine? Sunteti curiosi cum se va termina totul? Atunci trebuie sa cumparati Origini de Dan Brown. Cartea va aparea in Romania pe data de 22 noiembrie 2017, la editura RAO. Pana atunci, daca v-a fost de folos acest articol, dati-i un SHARE, sa afle si alti fani ai lui Dan Brown de noul sau roman.

P.S: Daca inca nu aveti toate celelalte carti din seria de aventuri ale lui Robert Langdon, va invitam sa le cumparati de aici la un super pret.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu