Suge-o, Ramona! de Andrei Ciobanu

Andrei Ciobanu este autorul cartii ce a stat un numar important de saptamani in topurile librariilor online: Suge-o, Ramona!



Inceputa dintr-o gluma, cartea a prins contur pe masura ce like-urile s-au inmultit, pe pagina de Facebook a sa.

Andrei s-a gandit intr-una din zile sa scrie o povestioara pe profilul sau. Surprinzator, a avut un succes urias, fapt ce l-a determinat sa mai scrie inca una si inca una, pana cand a incoltit ideea unei carti. In proportie de 99%, cartea a fost publicata pe internet, prin intermediul platformei Wattpad. Aici, peste 1.000.000 de fani au citit amuzantele intamplari ale autorului. Apoi, printr-o miscare interesanta de marketing, Andrei a preferat sa dezvaluie finalul aventurilor sale cu Ramona si Anemona intr-o varianta tiparita a cartii. Astfel, Suge-o, Ramona! a fost publicata la Editura Trei, bucurandu-se de un succes rasunator. Cartea are si pagina de Facebook.





Prezentare
Cu totii ne amintim de prima iubire adolescentina, care vine la pachet cu suferinta, tradare, fluturi in stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prabuseste si renaste la fiecare atingere, la fiecare dialog, in fiecare zi. Prins intre pasiunea pentru Ramona si dorinta de a se razbuna pentru indiferenta ei, Andrei traieste cateva aventuri extrem de incitante si se transforma din timidul indragostit intr-un Casanova modern.
Suge-o, Ramona! este povestea unei deveniri, o confesiune onesta despre maturizare sexuala si morala, despre trecerea de la adolescenta la maturitate. Hilare sau triste, emotionante sau cinice, aventurile lui Andrei sunt cele ale adolescentului obisnuit, care cauta, incearca, esueaza sau invinge, totul pentru a o impresiona pe fata visurilor sale.
Produs publicat in 2015 de Trei
Data aparitiei: Ianuarie 2015
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 486
ISBN: 978-606-719-287-2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu