Flash-uri din sens opus de Marian Godina

Uneori nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Cam asa am putea caracteriza fulminanta ascensiune a politistului Marian Godina in lumea literaturii.

Daca pana in urma cu cativa ani, domnul Godina n-avea niciun plan sa scrie vreo carte, in prezent, se poate lauda cu doua carti care s-au vandut si se vand foarte bine. Astazi, vom discuta despre prima sa carte. Pe scurt, cartea care i-a facilitat domnului politist o intrare de efect in lumea literara romaneasca. Cartea care a spart gheata, altfel spus.

Flash-uri din sens opus de Marian Godina a venit de nicaieri si a luat totul. I-a prins pe cititori si a inregistrat incasari uriase, aducandu-l pe autor in topurile literare din Romania si intrecand astfel nume sonore din industrie.



PUBLICITATE
A devenit cunoscut datorita textelor cu haz de pe Facebook ce prezinta intamplari din viata de politist rutier si a reusit sa schimbe imaginea breslei sale. Flash-uri din sens opus de Marian Godina reprezinta volumul de debut al lui Marian Godina, care trece de la uniforma la condei, devenind autor cu acte in regula. O carte actuala si amuzanta care se citeste cu sufletul la gura: momente din viata de zi cu zi in care deseori te regasesti, povestiri cu talc, personaje savuroase si memorabile intalnite in trafic, limbaj autentic presarat cu (auto)ironie si umor cat cuprinde. Este cartea pe care nu te poti abtine sa nu o recomanzi unui prieten dupa ce o citesti. E usor de parcurs si asta e un mare avantaj, pentru ca in societatea din ziua de astazi, cand suntem tot timpul pe fuga, e destul de greu sa citim carti stufoase. Carti care au sute de pagini si care uneori trebuie citite de mai multe ori pana sa fie intelese in totalitate. Si tocmai de aceea, unele scrieri literare isi gasesc succesul pe piata si datorita faptului ca sunt scurte si pot fi parcurse usor, in metrou sau in alte locuri, pentru a face timpul sa treaca mai usor si mai placut.

Carea Flash-uri din sens opus de Marian Godina a fost publicata in  anul 2016 de editura Curtea Veche si poate fi gasita in prezent pe mai toate librariile mari online, insa si in librariile fizice.
Data exacta aparitiei romanului este  Februarie 2016. De atunci, continua sa atraga din ce in ce mai multi cititori si din ce in ce mai multa faima pentru autorul sau. Nu ne-am uitat, ce-i drept, insa suntem siguri ca si in prezent, cartea se afla in topurile vanzarilor, atat in cazul librariilor normale, cat si in cazul librariilor online.

Numarul de pagini a cartii domnului Marian Godina este de 192 de pagini. Da, nu pare o carte stufoasa, insa nu tot timpul trebuie sa fie asa. Uneori, in doar cateva pagini, autorul reuseste sa acapareze cititorii si exact acest lucru se intampla si aici. Daca vreti si dumneavoastra sa aflati cum si-a inceput cariera literara un politist normal, venit parca de nicaieri, atunci va invitam sa apasati pe butonul de Vezi detalii de mai sus. Si, daca ati citit deja cartea, suntem curiosi cum vi s-a parut.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu