Fata pe care ai lasat-o in urma de Jojo Moyes

Te-ai gandit vreodata ce s-a intamplat cu cea pe care ai lasat-o in urma? Tu ai fugit la alta, iar ea a ramas acolo, uitandu-te dupa tine si asteptand. Afla ce se poate intampla intr-o astfel de situatie in Fata pe care ai lasat-o in urma de Jojo Moyes.

Jojo Moyes este este o jurnalistă și scriitoare britanică, autoare a numeroase carti de succes. 
În anul 2002, a debutat ca scriitoare cu romanul Sheltering Rain. Cu al doilea roman al ei, Foreign Fruit, câștigă pentru prima dată Romantic Novel of the Year Award, Romantic Novelists' Association. În 2011 a primit premiul pentru a doua oară, ceea ce doar câțiva scriitori au reușit, și anume pentru romanul The Last Letter From Your Lover



 Iata despre ce este vorba in Fata de pe care ai lasat-o in urma de Jojo Moyes.

Prezentare

Franta, 1916: Artistul Edouard Lefevre pleaca pe front, lasand-o acasa pe tanara sa sotie, Sophie. Cand micul orasel in care femeia s-a nascut este ocupat de germani in plin razboi mondial, portretul lui Sophie pictat de Edouard ii atrage atentia noului Kommandant. In timp ce periculoasa obsesie a ofiterului devine din ce in ce mai puternica, Sophie va risca totul – familia, reputatia, viata – in speranta de a-si revedea sotul.
Aproape un secol mai tarziu, portretul lui Sophie ii este daruit lui Liv Halston de tanarul ei sot, cu putin inainte de moartea lui fulgeratoare. O intalnire intamplatoare ii dezvaluie femeii adevarata valoare a picturii, declansand in acelasi timp o lupta incrancenata care va pune in pericol prima iubire pe care a simtit-o dupa tragedia suferita, precum si sperantele viitoare la fericire.
Fata pe care ai lasat-o in urma este povestea captivanta a doua femei despartite de un secol, dar unite prin hotararea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.
„Jojo Moyes scrie cu mana sigura o carte irezistibila, dulce-amaruie, dezvaluind latura intunecata a oricarei mari povesti de dragoste si cat de inselatoare pot fi clasicele finaluri fericite.”- Entertainment Weekly
Produs publicat in 2016 de Litera
Data aparitiei: Octombrie 2016
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 464

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu