Elefantelul care voia sa adoarma de Carl-Johan Forssen

Elefantelul care voia sa adoarma de Carl-Johan Forssen reprezinta alegerea ideala daca doriti ca prichindelul dumneavoastra sa adoarma repede.
Prezentare
Spune-i copilului tau “noapte buna” intr-o maniera diferita, citindu-i noua carte a psihologului Carl-Johan Forssen Ehrlin, autorul bestsellerului international Iepurasul care voia sa adoarma! Prin tehnicile de relaxare inovatoare, testate si aprobate de parinti, acest volum reprezinta o lectura vrajita la finalul fiecarei zile.
Copilul tau o va insoti pe elefantica Ellen in calatoria ei prin padurea magica unde isi va gasi somnul. De-a lungul drumului, copilasul va face cunostinta cu mai multi eroi fantastici si se va relaxa suficient cat sa se imbrace rapid in pijama. Povestea functioneaza perfect atat in cazul somnului de dupa-amiaza, cat si seara, la culcare. Un motiv in plus sa ii luati prichindelului Elefantelul care voia sa doarma de Carl-Johan Forssen,  plina de materiale inedite, inclusiv idei de adormit copiii si raspunsurile autorului la intrebari frecvente referitoare la o mai buna rutina a somnului.


nichiduta.ro

  Aprecierile parintilor:
“Chiar mai buna decat Iepurasul care voia sa adoarma.”
“E minunat sa ai o alternativa la povestile traditionale.”
“E suficient sa-i citesti cateva pagini, iar copilul tau va adormi imediat!”
“O carte care nu trebuie sa lipseasca din casa noastra!”
Produs publicat in 2016 de Litera
Data aparitiei: Noiembrie 2016
Format: 270x195
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 40

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu