Cum sa cresti un copil extraordinar prin metoda Montessori de Tim Seldin

Toti parintii stiu ca a creste un copil nu e treaba usoara. Tot timpul trebuie sa lasi de la tine, pentru a-i fi micutului bine. Insa, uneori...parintii raman in pana de idei. Nu mai stiu ce tactica sa aplice pentru a-si indruma micutii pe calea cea dreapta. Pentru momente ca acestea a fost conceputa cartea Cum sa cresti un copil extraordinar prin metoda Montessori de Tim Seldin, pentru ca toti parintii nu vor sa aiba un copil normal, ci unul extraordinar, nu-i asa?
Prezentare
• Metoda pedagogica urmata de personalitati precum Barack Obama, membrii familiei regale britanice, Graham Bell, Gabriel Garcia Marquez, fondatorii Google Sergey Brin si Larry Page.
• Activitati creative care stimuleaza creierul copiilor, pentru a deveni adulti independenti, increzatori in sine si incununati de succes, fericiti si impliniti.
• Un sistem testat in ultimii o suta de ani, prin care copiii invata regulile de igiena, bunele maniere, cum sa interactioneze cu mediul inconjurator, cum sa se imbrace, sa scrie litere, sa calculeze sume, pentru a dobandi un tipar pe viata de obiceiuri sanatoase, autodisciplina si responsabilitate.
Produs publicat in 2016 de Litera
Data aparitiei: Octombrie 2016
Format: 233x183
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 192

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu