Andrei Ciobanu pregateste volumul al 2-lea Suge-o, Ramona! ce se va numi Suge-o, Andrei!

Andrei Ciobanu pregateste volumul al 2-lea Suge-o, Ramona! ce se va numi Suge-o, Andrei!



Dupa o lunga asteptare din partea fanilor, pentru noi aventuri amoroase, Andrei Ciobanu reintra in atentia iubitorilor de lectura printr-un nou volum, al 2-lea din seria Suge-o, Ramona!

Astfel, pe data de 14 februarie, se va lansa noua carte a comediantului, numita Suge-o, Andrei! Se pare ca reteta va fi relativ la fel, lucru de care ne putem da seama inca din titlu. Stim, stim, nu trebuie sa judecam o carte dupa coperta sau, in acest caz, dupa titlu, insa faptul ca reteta va fi aceeasi si in acest volum nu e neaparat un lucru rau. A functionat data trecuta, transformand "Suge-o, Ramona!" intr-un bestseller absolut, deci e posibil sa functioneze din nou.




Prezentare
Singurul mod in care poti sa afli daca ai reusit sa uiti cu adevarat o persoana pe care candva o iubeai cu toata puterea ta este sa te intalnesti cu ea, s-o privesti in ochi si sa nu-ti doresti s-o iei in brate. Abia daca reusesti lucrul asta poti sa spui ca esti pregatit sa treci mai departe
Multi dintre noi, daca nu toti, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap si ne-a facut sufletul sa zburde de fericire ori sa urle de durere. O persoana care ne-a bantuit gandurile ani intregi si pe care cu greu am reusit sa o scoatem din suflet. O persoana pe care am cautat-o in fiecare relatie noua si care ne-a lasat cicatrici invizibile, dar adanci.
Incercand s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobisnuite. Dar in realitate, el nu cauta pe altcineva. Cautarea lui este o cautare de sine. Si de fiecare data se gaseste in alta persoana, in mod diferit.
O carte care o sa te faca sa zambesti, sa razi in hohote, sa te gandesti la propria relatie sau, pur si simplu, sa te miri ce mare-i gradina Domnului!
Produs publicat in 2017 de Litera
Data aparitiei: Ianuarie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 512
ISBN: 978-606-33-1394-3

Probabil toti fanii se intreaba un singur lucru: Se va intoarce Anemona?

Pe langa asta, ce se va intampla cu Ramona si Andrei?

Finalul va fi ANDREI + RAMONA = LOVE sau ANDREI + ANEMONA = LOVE?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu