Testamentul lui Abraham de Igor Bergler la precomanda din 1 septembrie

Igor Bergler reprezinta o surpriza placuta in peisajul literar romanesc. Dupa un succes urias inregistrat cu primul roman dintr-o serie palpitanta, domnul Bergler promite sa readuca suspansul intr-o noua aventura a porfesorului Charles Baker, in Testamentul lui Abraham de Igor Bergler.






"Biblia pierduta" a fost si inca este un bestseller. Intrigile, personajele si poate si faptul ca setup-ul naratiunii a inceput in Sighisoara, un loc din Romania, au facut din prima carte a seriei una de neratat din biblioteca fiecaruia. Acum, profesorul Baker se intoarce. Simbolurile asteapta sa fie din nou descifrate de inteligentul personaj.

Desi "Biblia..." a aparut la editura RAO, Testamentul lui Abraham de Igor Bergler va aparea la editura Litera.

 “Testamentul lui Abraham e un omagiu adus cărţilor, tuturor cărţilor, de la poemele lui Homer până la povestirile metafizice ale lui Borges, într-o lume tot mai sufocată de o cultură a imaginilor nesfârşite şi goale de conţinut care ne agresează în fiecare secundă. Nu numai că o imagine nu face cât o mie de cuvinte, după o expresie stupidă care se tot repetă papagaliceşte, ci, din contră, o mie de imagini nu fac cât o vorbă a lui Cervantes sau a lui Rabelais sau a lui Umberto Eco.” – afirmă scriitorul Igor Bergler. Puteti citi mai multe aici.

Suna super. Pare a fi vorba de o conspiratie si mai mare decat in "Biblia...". Interesant e faptul ca actiunea se va petrece cu mult inainte de ceea ce a inceput la Sighisoara. Inainte ca Charles Baker sa afle ca prietenul sau cel mai bun e de fapt dusmanul sau cel mai mare.

Marketing-ul cartii Testamentul lui Abraham de Igor Bergler cuprinde si o serie de videoclipuri.



Sursa: Testamentul lui Abraham ( canal de YouTube )

A, si nu uitati. Daca este pentru prima data cand auziti de acest autor sau de aceasta serie, va sfatuim sa va cumparati Biblia pierduta de Igor Bergler, pentru a vedea stilul de scris. Si, daca va va placea, puteti sa asteptati si continuarea, care va fi valabila pentru precomanda incepand cu 1 septembrie, sub numele de Testamentul lui Abraham de Igor Bergler.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu