Site-ul Elefant.Ro lanseaza programul de loialitate Elefant Premium!

Vesti bune pentru toti iubitorii de carte! De acum, banii cheltuiti pe carti se intorc inapoi la dumneavoastra sub forma de vouchere! Cum este posibil acest lucru? Simplu! Prin intermediul noului program de loialitate intitulat Elefant Premium.

Ce este programul de loialitate Elefant Premium?

Dupa cum da de inteles si numele acestuia, programul face parte din portofoliul site-ului Elefant.Ro. Libraria online doreste astfel sa-si faca iubitii clienti sa aiba parte de reduceri inedite si vouchere numai bune pentru urmatoarea achiztie. Sau, altfel spus, ii incurajeaza sa-si cheltuiasca banii pe site-ul lor, ceea ce nu este deloc un lucru rau, avand in vedere toate avantajele propuse.


Cum functioneaza Elefant Premium


Noi am aflat de acest program atunci cand ne-am decis sa mai facem o comanda de carti, insa detaliile integrale le-am aflat de pe Blogul Colectionarului . Astfel, ne-a fost adus la cunostiinta faptul ca sistemul din spatele Elefant Premium este unul destul de simplu. Fiecare achizitie ne aduce puncte. Aceste puncte pot fi apoi schimbate pe vouchere, ce vor face ca urmatoarea comanda sa poata fi facuta la un pret mai mic.  Iata si cateva valori ale punctelor:

PUBLICITATE - ARTICOLUL CONTINUA MAI JOS

  • 100 de puncte – voucher 10% extra-reducere
  • 200 de puncte – voucher 10 lei extra-reducere
  • 400 de puncte – voucher transport gratuit
  • 400 de puncte – voucher 20 de lei extra-reducere
  • 1.000 de puncte – voucher 50 de lei extra-reducere
  • 2.000 de puncte – voucher 20% extra-reducere
Suntem de parere ca punctele si, implicit, voucherele sunt mai mult decat binevenite pentru orice cititor, fie ca este unul de tip casual, care isi cumpara asa, cate o carte din cand in cand, fie ca este unul inrait, ce isi cumpara aproape in fiecare zi o carte noua.

Cum fac rost de puncte pe Elefant Premium?


Dupa cum am spus-o si mai sus, nu trebuie sa faceti nimic special. E de ajuns sa va cumparati carti de pe Elefant si punctele se strang. De fiecare data cand va luati o noua carte, primiti si un numar de puncte aferent comenzii.

Valorile punctelor de pe Elefant Premium


Uitati, de exemplu cu 100 de puncte, putem lua un voucher ce ne va asigura 10% reducere la urmatoarea comanda. Acesti 10% nu sunt de ici de acolo, nu-i asa?

Sau cu 200 de puncte primim 10 lei reducere pentru urmatorul lor de carti. Si asa, cu acesti 10 lei care ne raman in buzunar, putem sa facem altceva, sa ne luam un suc, sa iesim undeva sau, din contra, putem sa ne luam alte carti. Ce, nu stiati ca exista carti bune si la preturi sub 10 lei? Nu-i nimic, stati linistiti. Am facut pentru dumneavoastra un Top Carti Sub 10 Lei, daca va intereseaza.

Insa, revenind la Elefant Premium, ia sa vedem ce mai putem face cu punctele primite pentru cumparaturi. Wow, la 400 de puncte avem transport gratuit. Acest lucru este de folos, pentru ca de multe ori nu ne prea convine sa dam atatia bani pe transport. Nasol e pentru cei care isi comanda o carte de 10-20 de lei si trebuie sa plateasca aproape tot atat si pentru transport, deci un voucher pentru transport gratuit, primit prin intermediul acestui program de loialitate este binevenit.

Deja, daca numarul de puncte creste, creste si valoarea voucherelor. De exemplu, la 1.000 de puncte, deja primim un voucher de 50 de lei. Suma aceasta nu este de ici de colo si ne poate salva lejer buzunarul atunci cand dam comenzi mai mari, nu-i asa?

Si daca tot vorbim de comenzi mari...aflam ca pentru 2.000 de puncte primim un voucher de reducere de 20%. Ganditi-va doar la cata reducere faceti daca aveti o comanda de, nu stim...cateva sute sau mii de lei. Suna tare bine sa aveti voucherele acestea din Elefant Premium, nu-i asa?


Da, si noi credem la fel. E o initiativa laudabila. Noi cam atat am avut de spus. Nu va mai tinem mult pentru ca suntem siguri ca vreti sa dati chiar acum o comanda pe Elefant.Ro si sa strangeti niste puncte. Noi, cel putin...asta vom face. 

Va multumim ca ati citit acest articol si asteptam sa ne scrieti daca ati beneficiat deja de beneficiile programului de loialitate Elefant Premium

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu