Un barbat si o femeie de Jojo Moyes

Totul incepe de la un barbat si o femeie intr-o familie, nu-i asa? El se indragosteste de ea, are grija de ea, iar ea ii da in dar fructele iubirii lor: copiii. Apoi, cei doi traiesc fericiti pana la adanci branaeti, in povestea lor de iubire. Asta e situatia ideala. Insa, nu e tot timpul asa. In "Un barbat si o femeie de Jojo Moyes", lucrurile sunt diferite. Iubirea este un premiu pe care cei doi jucatori trebuie sa-l castige.



                                      PUBLICITATE - ARTICOLUL CONTINUA MAI JOS



Autore a acestei povesti de dragoste este Jojo Moyes. Suntem siguri ca ati mai auzit de ea. A devenit faimoasa prin carti precum "Inainte sa te cunosc" sau "Dupa ce te-am pierdut". Au fost niste bestsellere absolute ce au propulsat-o pe culmile gloriei. Insa, astazi nu suntem aici sa vorbim despre ele, ci despre noua sa carte.

Jess Thomas este o mama singura ce are doua slujbe. E nevoita sa le tina pe amandoua pentru ca are doi copii, pe care trebuie sa-i creasca de una singura. Bucuria doamnei Thomas este reprezentata de cele doua suflete care o venereaza pentru toate sacrificiile pe care aceasta le face. Tanzle, fiica lui Jess este inteligenta si are o pasiune pentru matematica. Din pacate, data fiind situatia lor precara, ea n-o sa poata niciodata sa isi urmeze vocatia...De cealalta parte este Nicky, fiul lui Jess care din pacate nu poate sa se adapteze.

In viata lor apare Ed Nicholas, un barbat care pare a fugi de un viitor incert. El vrea sa ii ajute pe Jess, Tanzle si Nicky. Astfel, flama iubirii se aprinde si uneste doua suflete ratacite. Insa, vor putea ei sa reziste? Se va infiripa o relatie de lunga durata? Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla in Un barbat si o femeie de Jojo Moyes.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu