Urzeala tronurilor de George R. R. Martin

George R. R. Martin a realizat un adevarat fenomen de dimensiuni uriase prin seria sa fantastica intitulata Urzeala tronurilor. Alcatuit dintr-un substantiv comun simplu de gen feminin si un substantiv comun simplu, la plural, de gen neutru, titlul dezvaluie inteligent toata actiunea cartii. Pe larg, evident. Daca sunteti fani ai genului fantasy, va plac povestile cu cavaleri, printese si dragoni, atunci cartea aceasta este pentru dumneavoastra. Si daca vreti si putina actiune...picanta, atunci sigur trebuie sa incercati Urzeala tronurilor de George R. R. Martin.
Prezentare
Aceste doua volume ale seriei Urzeala tronurilor (Game of Thrones), scrisa de George R.R. Martin, fac parte din colectia Nautilus SF a editurii Nemira.

Intr-un tinut in care verile pot dura ani in sir si iernile o viata, primejdia se arata la orizont. Vine iarna si pe plaiurile inghetate de la nord de Winterfell forte intunecate si stranii isi aduna puterile in spatele Zidului ce protejeaza intregul regat Westeros. In mijlocul conflictului se afla familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri si neinduratori ca pamantul pe care il stapanesc. Un taram al extremelor, de la fortaretele de piatra ale iernii la castelele belsugului si ale verii, in care lorzi si printese, soldati si vrajitori, asasini si bastarzi iubesc, se lupta si uneltesc pentru a supravietui. Intre intrigi si comploturi, tragedie si tradare, victorie si teroare, soarta familiei Stark, a aliatilor ei si a inamicilor atarna de un fir de par, in timp ce toti incearca sa castige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor.

Produs publicat in 2013 de Nemira
Data aparitiei: Mai 2013
Colectia Nautilus SF
Traducator: Silviu Genescu
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 888
ISBN: 978-606-579-611-9

Pentru a va face o parere despre popularitatea acestei serii, va anuntam ca exista si un serial facut dupa carti. Serialul poarta acelasi nume si este difuzat pe HBO. Sunteti pregatiti sa ajungeti intr-un tinut unde iarna este grea si personajele periculoase? Daca da, atunci va invitam sa cititi Urzeala tronurilor de George R. R. Martin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu